Μάθε περισσότερα

Για το ΥΕΤ

Το YET ξεκίνησε την δράση του στα μέσα του 2008 στην Θεσσαλονίκη, σαν μια ανεπίσημη ομάδα. Από το 2014 είναι μια μη κυβερνητική οργάνωση, ένας τόπος συνάντησης νέων και μελλοντικών επιχειρηματιών που επιθυμούν να ανταλλάξουν ιδέες και να προωθήσουν τις απαραίτητες συνθήκες για την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα.

Μέλη του YET είναι όσοι μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα, στόχους και ιδέες. Δράσεις περιλαμβάνουν συναντήσεις, σεμινάρια, ευκαιρίες δικτύωσης και γνωριμίας με στόχο την δημιουργία επαφών με επιτυχημένες επιχειρηματικές προσπάθειες στην Ελλάδα, την Ευρώπη και τις Η.Π.Α.. Στόχος είναι η δημιουργία ενός δικτύου από όπου θα αντλείται εμπειρία και συμβουλές και θα χτίζονται αμοιβαία ευεργετικές συνεργασίες. Επίσης, το ΥΕΤ έχει  σημαντική συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα.

Επιπλέον, το ΥΕΤ στοχεύει στην προώθηση ιδεών, αξιών και δεξιοτήτων που θα οδηγήσουν στην δημιουργία μιας νέας επιχειρηματικής κουλτούρας με δυναμισμό και εξωστρέφεια. Πιστεύουμε στην πρόοδο της ελληνικής κοινωνίας μέσα από μια υγιή, πράσινη επιχειρηματικότητα, βασισμένη στην καινοτομία, τις εξαγωγές, το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, και την εταιρική υπευθυνότητα.

Μπορείτε να πληροφορηθείτε για τις μέχρι τώρα δραστηριότητες και συνεργασίες του ΥΕΤ μέσα από αυτή την σελίδα. Σας προσκαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για απορίες, προτάσεις και φυσικά να συμμετέχετε ενεργά στις δράσεις μας.