You are currently viewing Συμμετοχή σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα Youth in Action: Rule the world and become an Entrepreneur

Συμμετοχή σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα Youth in Action: Rule the world and become an Entrepreneur

Το YET ταξίδεψε φέτος το καλοκαίρι στο νεότερο μέλος της Ε.Ε. , στην Κροατία, για συμμετοχή σε μια ακόμη Ευρωπαϊκή δράση.

Τα 3 κορίτσια και τα 2 αγόρια της ομάδας, όλοι τους φοιτητές της Διοίκησης Επιχειρήσεων του Παν. Μακεδονίας πήραν μέρος στο πρόγραμμα Youth in Action, “Rule the world and become an Entrepreneur”. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν ομάδες νέων από 5 επιπλέον χώρες, Γερμανία, Ιταλία, Ρουμανία Κροατία και Τουρκία.

Ο στόχος του προγράμματος ήταν να φέρει κοντά νέους με διαφορετικές κουλτούρες, πολιτισμούς αλλά κυρίως επιχειρηματικές ιδέες. Οι συμμετέχοντες προσπάθησαν να συνεργαστούν, να σκεφτούν και να δημιουργήσουν ομαδικά και να παρουσιάσουν καινοτόμες και σύγχρονες επιχειρηματικές ιδέες.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε σειρά από δράσεις, όπως το workshop που επιτυχημένα παρουσίασε η νεανική ομάδα του ΥΕΤ σχετικά με ανάπτυξη επιχειρηματικών ιδεών, δημιουργία επιχειρηματικού σχεδίου και στρατηγικής marketing. Επίσης, οι συμμετέχοντες εκπαιδεύτηκαν και διαγωνίστηκαν στην τεχνική του pitching, παρουσιάζοντας τις επιχειρηματικές τους ιδέες σε υποψήφιους επενδυτές.

 

[Best_Wordpress_Gallery id=”62″ gal_title=”EU Program – Rule the world and become an Entrepreneur”]