Εργαστήριο Bottrop – Θεσσαλονίκη

Share This Post

Ο Πρόεδρος του ΥΕΤ κ. Βασίλης Τσουλής έλαβε πρόσκληση και συμμετείχε σε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον εργαστήριο, που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο στο τέλος Νοέμβρη 2015. Το εργαστήριο φιλοξενήθηκε στο «Willy Brandt House» και διοργανώθηκε από την πλατφόρμα «Advocate Europe – Humboldt– Viadrina Governance Platform». Τις δραστηριότητες του εργαστηρίου προέδρευσε η Prof. Gesine Schwan, που έχει τιμηθεί με υποψηφιότητα για την Προεδρία της Γερμανικής Δημοκρατίας.

Το εργαστήριο ασχολήθηκε με περιβαλλοντικά θέματα και θέματα εξοικονόμησης ενέργειας. Η Γερμανική πόλη Bottrop παρουσίασε καλές πρακτικές και θετικά παραδείγματα τέτοιων πολιτικών, τα οποία θα μπορούσαν να μεταφερθούν και στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Συμμετέχοντες σε αυτό το εργαστήριο ήταν εκπρόσωποι τοπικής διακυβέρνησης, επιμελητηρίων, μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας και ερευνητικά κέντρα, ΜΚΟ, εταιρείες και επιχειρηματίες, όλοι με ενασχόληση ή ενδιαφέρον στον ενεργειακό κλάδο.

 

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

AI4AGRI EU Project 1st Newsletter

Συναρπαστικά νέα από το AI4AGRI! Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε την πρώτη έκδοση του Ενημερωτικού Δελτίου AI4AGRI, που σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στην αποστολή μας να