Συμμετοχή στην έκθεση EcoCars 2008 – Πράσινη επιχειρηματικότητα: Ανάγκη ή ευκαιρία;

Share This Post

Το ΥΕΤ συμμετείχε στο πρώτο Ecocars.gr Show που φιλοξενήθηκε στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή, 13-14 Σεπτεμβρίου 2008. Το σαλόνι αυτοκινήτου Ecocars.gr πρόσφερε στους πολίτες της Θεσσαλονίκης την ευκαιρία να γνωρίσουν πρωτοποριακά μοντέλα της αυτοκινητοβιομηχανίας που κινούνται με ηλεκτρισμό, βιοκαύσιμα, υδρογόνο και κινητήρες diesel τελευταίας τεχνολογίας και να οδηγήσουν υβριδικά και φιλικά προς το περιβάλλον αυτοκίνητα.

Το YET συμμετείχε στις εκδηλώσεις διοργανώνοντας μια συζήτηση με την κ. Λιάνα Γούτα, με θέμα «Πράσινη επιχειρηματικότητα: Ανάγκη ή ευκαιρία;”. Η κα Γούτα είναι Χημικός Μηχανικός, έχει εργαστεί στην πετρελαϊκή βιομηχανία σε θέματα σχεδιασμού, τεχνολογίας, βιομηχανικής ασφάλειας και προστασίας περιβάλλοντος καθώς σε ως σύμβουλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σε θέματα βιομηχανίας, ενέργειας, περιβάλλοντος και ανάπτυξης.

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

AI4AGRI EU Project 1st Newsletter

Συναρπαστικά νέα από το AI4AGRI! Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε την πρώτη έκδοση του Ενημερωτικού Δελτίου AI4AGRI, που σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στην αποστολή μας να