ΣυνέδριοWomen Techmakers Summit 18 – WTM18 – Building a New Horizon

Share This Post

Τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο οι κοινότητες WTM (Women Techmakers) σε όλο τον πλανήτη φιλοξενούν μια σειρά από εκδηλώσεις και ημερίδες υπό την αιγίδα της Google και των διαφόρων GDG κοινοτήτων, για να γιορτάσουν και να τιμήσουν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Η WTM Greece φιλοξένησε μια πολύ ενδιαφέρουσα δράση στο χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, στις 19 Μαρτίου 2018. Καλεσμένοι ομιλητές προέρχονταν από την Google και διάφορες κοινότητες Google Developers από την Ελλάδα και το εξωτερικό, από την ακαδημία, τις επιχειρήσεις, startups κλπ.

Ο Πρόεδρος του ΥΕΤ κ. Βασίλης Τσουλής ήταν καλεσμένος συντονιστής σε ένα πάνελ με την πολύ ενδιαφέρουσα θεματική «Building a New Horizon: What the Tech Industries can do, which tech skills are in demand». Υπήρξε μια πολύ ζωηρή συζήτηση γύρω από θέματα ισότητας, ίσων ευκαιριών, συγκεκριμένα για τον κλάδο της Πληροφορικής και γύρω από δεξιότητες (soft and hard skills), τις οποίες αναζητούν οι εταιρείες στους υποψηφίους εργαζόμενους.

 

Στο πάνελ συμμετείχαν:
Vasiliki Anagnostou, General Manager, Deputy CEO, Epsilon Net Group
Argyro Paroulidou, Consultant, Technology Specialty at Randstad
Elena Pounenti, Business Manager & CSR Country Lead at SAP
Panayotis Tzinis, Google Developer Expert

 

https://womentechmakers.gr/iwd18/

#iwd18 #wtm18 #BuildinganewHorizon #sheinnovates

 

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

AI4AGRI EU Project 1st Newsletter

Συναρπαστικά νέα από το AI4AGRI! Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε την πρώτη έκδοση του Ενημερωτικού Δελτίου AI4AGRI, που σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στην αποστολή μας να