ΠΕΒΑ – Εκδήλωση παρουσίασης

Share This Post

Το Παρατηρητήριο Επιχειρηματικότητας για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη είναι μία πρωτοβουλία του Ομίλου για την UNESCO Νέων Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του προγράμματος Πράσινη Επιχειρηματικότητα του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας-Θράκης). Σκοπός του Π.Ε.Β.Α. είναι μέσα από ενεργοποίηση της δικτύωσης που προσφέρει η Κοινωνία των Πολιτών, να εντοπιστούν δράσεις επιχειρήσεων που προωθούν τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και να καταγραφούν ως καλές πρακτικές και να προβληθούν σε όλη την Ελλάδα.

Ο Ιδρυτής του ΥΕΤ κ. Τσουλής ήταν ένας από τους καλεσμένους ομιλητές στην εκδήλωση παρουσίασης του ΠΕΒΑ που πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικά την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021. 

Το ενδιαφέρον του ΥΕΤ για τα θέματα αειφόρας, βιώσιμης ανάπτυξης, πράσινης επιχειρηματικότητας είναι σταθερό και σημαντικό και θα είναι ένας από τους υποστηρικτές του ΠΕΒΑ.

ΠΕΒΑ

#sustainability #greenentrepreneurship #sustainablebusiness #yetngo

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

AI4AGRI EU Project 1st Newsletter

Συναρπαστικά νέα από το AI4AGRI! Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε την πρώτη έκδοση του Ενημερωτικού Δελτίου AI4AGRI, που σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στην αποστολή μας να