Imagine your start-up

Share This Post

Το ΥΕΤ συνδιοργάνωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα σε συνεργασία με το ΙΕΚ Δέλτα, γύρω από θέματα νεανικής επιχειρηματικότητας και νεοφυών επιχειρήσεων (startups).

Startups που συμμετείχαν στην εκδήλωση ήταν τα Elektronio, A Future Perfect, Purple Games, Coho co-working space. Οι επιχειρηματίες παρουσίασαν το όραμα, την στρατηγική μάρκετινγκ και πωλήσεων, την εξέλιξη των startups και συνολικά την εμπειρία τους.

Επίσης, οι υποστηρικτικοί φορείς FEAST και Venture Garden παρουσίασαν τις δράσεις τους.

Τέλος, παρουσιάστηκαν φοιτητικές εργασίες – project φοιτητών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και σπουδαστών του ΙΕΚ Δέλτα, που διακρίθηκαν σε διάφορους επιχειρηματικούς διαγωνισμούς κατά την ακαδημαϊκή χρονιά 2014-15.

 

[Best_Wordpress_Gallery id=”128″ gal_title=”Imagine your start-up”]

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

WELDNET EU Project Kickoff Meeting στη Θεσσαλονίκη

🔧 Έναρξη του έργου WELDNET στη Θεσσαλονίκη: Ένα νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική αριστεία χωρίς αποκλεισμούς Το έργο WELDNET – Δίκτυο Κέντρων Επαγγελματικής Αριστείας χωρίς Αποκλεισμούς

SFEntre EU Project Newsletter Vol. 1

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την κυκλοφορία του SFEntre Newsletter Vol. 1, που σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός στο πρόγραμμα SFEntre Erasmus+ – μια